KURUMSALTARIM KREDİ YEM

LABORATUVAR ÇALIŞMALARIMIZ
LABORATUVARLARIMIZ YEM YAPMAK AMACIYLA ALINAN HAMMADDENİN KALİTE KONTROL KRİTERLERİ ÇERÇEVESİNDE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALINMASINA BU ALIMLA İLİŞKİLİ OLARAK DEPOLANMASINA BUNUNLA BİRLİKTE ÜRETİLEN YEMLERİN PİYASAYA ÇIKMADAN ÖNCE YEM KRİTERLERİNE UYGUN OLUP OLMADIĞININ KONTROLÜNÜ SAĞLAYAN BİR BİRİMDİR.
LABORATUVARLARIMIZDA YAPILAN ANALİZLER
  • Nem Tayini
  • Ham Protein Tayini
  • Ham Yağ Tayini
  • Ham Selülöz Tayini
  • Ham Kül Tayini
  • Nişasta Tayini
  • Vitamin Tayini
  • Aflotoksin Tayini
  • Aminoasit Tayini
  • Üre Var Yok Testi
NIR CİHAZI (Near İnfrared Tecnology) Yakın Kızıl Ötesi Tarama Teknolojisi
LABORATUVARLARIMIZDA YAPILAN ANALİZLER
ANALİZ SÜRELERİ
YAŞ KİMYA NIR CİHAZI
Nem tayini 30 dk 2 dk
Ham protein 2 saat 2 dk
Ham selülöz
ADFNDF
1 Gün
2 dk2 dk
Ham yağ 1 - 1,5 saat 2 dk
Ham kül 4 saat 2 dk
Nişasta 2saat 2 dk
Aflatoksin tayini 6 saat
Vitamin tayini 6 saat
Aminoasit tayini 6-8 saat
Üre var/yok testi 0,5 saat